• ✔ Levertijd: 1-3 dagen        ✔ 30 dagen retourtermijn    ✔ Veilig betalen

  • Nederlands (België)
  • français (Belgique)
  • Deutsch (Belgien)

✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

Ambachtelijk Portugees aardewerk
#Producten

Ambachtelijk Portugees aardewerk

Publicatiedatum 8 september 2023

Bij COCOmaison geloven we in de kracht van ambacht. Wij laten onze artikelen produceren door vakmensen, die al hun liefde voor design en materiaal in onze collectie stoppen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de keramieken vazen, potten en schalen BRAGA en WAVE, handgemaakt in Portugal.

Bakermat van het aardewerk

De Portugese azulejos (kleurrijke tegeltjes) ken je waarschijnlijk wel en ook Portugese serviezen zijn al een tijd een grote trend. Maar wist je dat Portugal ook een van de belangrijkste productielanden voor keramieken accessoires zoals vazen en potten is? De eeuwenlange traditie van aardewerkfabricage vertaalt zich in waar vakmanschap en daarmee in de hoogste kwaliteit producten.

camera-icon.jpg Vaas BRAGA hoogte 75cm en pot BRAGA hoogte 40cm

BRAGA

BRAGA is de eerste serie die we hebben toegevoegd aan onze nieuwe collectie. Hij bestaat uit drie vazen en twee potten met verschillende hoogten en doorsnedes. BRAGA is volledig handgemaakt van 100% keramiek en heeft dan ook een prachtige rustieke afwerking. De kleur is naturel grijs/beige, zodat je hem met heel veel andere kleuren kunt combineren.

WAVE

De serie WAVE oogt net iets gladder en verfijnder dan BRAGA, maar is evengoed volledig handgemaakt. Ook deze potten (in twee maten) en schalen (in drie maten) zijn van 100% aardewerk. Het basisdesign van WAVE, een subtiel golvende rand, is voor alle artikelen gelijk, maar omdat het puur handwerk is, zijn er geen twee objecten hetzelfde! Ook in kleurnuance kunnen de potten en schalen licht verschillen.

Haal de zon in huis

BRAGA en WAVE staan heel mooi binnenshuis, maar zijn ook prachtig als aankleding van bijv. een serre of een mooie buitenkeuken. Helemaal als je ze vult met een grote (kunst)plant! Met deze vazen of potten geniet je sowieso het hele jaar door van een warme mediterrane sfeer!

Making of


BRAGA en WAVE

BRAGA en WAVE
Altijd de beste deals ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele COCOmaison deal!

Ook interessant...