✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison bij jou thuis: Nathalie Wieferink
#bij jou thuis

COCOmaison bij jou thuis: Nathalie Wieferink

Publicatiedatum 20 april 2023

COCOmaison heeft een grote schare fans. Wij vinden het leuk om te zien hoe zij wonen en wat hen inspireert.

Vandaag nemen we een kijkje bij Nathalie Wieferink. Nathalie is 35 jaar en een passievol interieur designer die graag het leven kleurt. Ze woont in het pittoreske Edam, samen met haar man Michel en kinderen Jesse en Fedde. Hun vrijstaande jaren '50 woning aan het water ligt in het oude centrum. Ze wonen hier alweer 8 jaar met veel plezier.

Mijn woonstijl

Om mijn woonstijl te omschrijven vind ik lastig. Want ik ben een soort wandelende interieurclash van modern design met klassieke elementen. Voeg hier een rustige basis en een flinke dot kleur bij, stop het in de blender en het resultaat zie je terug op mijn Instagram account, haha. Ik hou vooral van items met een verhaal of waar je duidelijk onze karakters in terugziet. Die combinatie maakt het voor mij compleet.

Mijn werk is mijn passie

Voor mijn werk als interieur designer / ontwerper zit ik 24/7 met mijn hoofd in het maken en ontwikkelen van de meest persoonlijke interieurs. Het volgen van vooruitstrevende beurzen helpt hier goed bij. Ik kijk graag mee bij designers die het net even anders doen. Zij zoeken net als ik naar gelaagdheid in het interieur. Of maken combinaties die je op voorhand niet zo zou bedenken, maar verrassend goed uit de verf komen. Een fantastisch kleurenpalet, een gewaagde combinatie van texturen en patronen en een moodboard om van te watertanden. Tja, het is niet voor niks mijn vak. Ik word daar oprecht enorm blij van!

Afgaan op je gevoel

Ik ben een gevoelsmens, wat maakt dat ik mijn inspiratie haal uit datgene wat een bepaald gevoel bij mij op wekt. Dat kan een interieurbeeld zijn, maar bijvoorbeeld ook een kleurrijke etalage of een bepaalde textuur. Of een zomerse salade op het terras, de zonsondergang op het strand. Kortom, inspiratie is echt overal om ons heen, je hoeft alleen maar met andere ogen naar je omgeving te kijken.

Een huis met een ziel

Wat mij betreft verdient ieder huis een ziel. Ik zie in een oogopslag of een interieur slechts een mooi plaatje is of dat de persoonlijkheid van de bewoner(s) er ook inzit. Dat laatste voelt namelijk zoveel beter! Omring je met items waar je hart echt sneller van gaat kloppen, voeg daar een persoonlijke touch aan toe en voilà je bent al goed op weg. Met andere woorden, durf jezelf te laten zien in je interieur.

Mijn stylingtip

Poeh, wat een lastige! Ik ga zoals gezegd vooral uit van mijn eigen gevoel en werk niet echt met ‘regeltjes’ of do’s & dont’s. Ik doe gewoon mijn ding! Maar ik hecht wel aan ronde vormen. Heb je een rechte ruimte, dan kunnen ronde en zachte vormen dit prachtig doorbreken. Door strak en rond (daar is hij weer, net als modern en klassiek!) met elkaar te combineren, ontstaat een heel warm geheel.

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison staat voor diversiteit

De collectie van COCOmaison vind ik ontzettend divers! Ik kan zelf heel goed slagen bij jullie, maar volgens mij geldt dat voor bijna iedereen. Mijn eigen items van COCOmaison zijn natuurlijk die favoriete combinatie van modern en klassiek. Strak, maar ook vrouwelijk; minimalistisch, maar ook luxueus. Echt een enorme toevoeging. Ze versterken mijn interieur en vormen stuk voor stuk echte eyecatchers met een wauw factor.

Mijn ultieme woondroom

Ik noem ons echte bofbipsen hoor. We wonen op een prachtige locatie en ook ons huis vind ik geweldig. Maar je moet altijd wensen hebben, dus dan zou ik voor een nog karakteristieker huis gaan met echte originele elementen, een torenhoog plafond, glas in lood. Ja, de hele reutemeteut. Of het gaat uitkomen? Nou, zeg nooit nooit natuurlijk. En gebeurt het wel, kom dan zeker nog eens langs!

camera-icon.jpg BODIE beeld

Ben jij enthousiast geworden over het interieur van Nathalie?

Neem eens een kijkje op haar Instagramaccount: https://www.instagram.com/studio.nathalie.samson/

Of bezoek haar website: www.nathaliesamson.nl

Volg je ons ook al op Instagram?

meer inspiratie

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...