✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison bij jou thuis: Sara
#bij jou thuis

COCOmaison bij jou thuis: Sara

Publicatiedatum 20 maart 2023

COCOmaison heeft een grote schare fans. Wij vinden het leuk om te zien hoe zij wonen en wat hen inspireert.

Vandaag nemen we een kijkje bij Sara, ze woont samen met haar man en twee dochters in Almere. Sara woont in een twee-onder-een-kapwoning, die ze regelmatig opnieuw inricht.

Wat is jouw favoriete woonstijl?

Ik denk dat ‘hotel chic’ mijn smaak het dichtst benadert. Maar ik geloof niet dat dat etiket helemaal op mijn stijl van toepassing is. Ik heb namelijk gekozen voor een heel neutrale basis, zodat ik de inrichting met accessoires eenvoudig aan kan passen. Af en toe heb ik zin om te switchen van stijl en dat gaat dan simpel en snel.

Waar haal je je ideeën vandaan?

Eigenlijk overal. Stiekem gluur ik ook altijd bij mensen naar binnen als ik met de hond wandel, haha. Je wordt sowieso hele dagen beïnvloed door alles wat je ziet en als liefhebber en actief volger van merken en influencers zie ik trends misschien nog net wat eerder dan een ander. Maar ik kopieer echt niet elke nieuwe hype; ik ga altijd uit van wat ik zelf leuk vind.

camera-icon.jpg OYSTER kandelaar

Wat mag er volgens jou niet ontbreken in huis?

Ik heb best even gezocht naar een goede basis qua kleuren en meubels, maar die vind ik wel belangrijk. Vervolgens kun je daar heerlijk op variëren. Daarnaast wil ik als ervaringsdeskundige ook de tip geven om goed te letten op gebruiksgemak. Ik ben in het verleden best vaak gevallen voor iets wat vooral mooi was, maar totaal niet handig en daar kreeg ik altijd spijt van.

Hoe maak je jou blij?

Ik houd in ieder geval van een lekker schoon en opgeruimd huis. Maar nog leuker vind ik het wanneer ik een plan in mijn hoofd heb en het in werkelijkheid net zo mooi wordt als gedacht. Als ik dan ook nog veel positieve reacties krijg van mijn volgers word ik helemaal blij.

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Wat spreekt je aan in COCOmaison?

COCOmaison biedt voor elk wat wils. De collectie is heel gevarieerd, met heel veel verschillende producten en heel veel verschillende woonstijlen. Of je nu tijdloze basiselementen zoekt, zoals een kleed of een bijzettafel, of een heel grappige of trendy accessoire, je vindt het vast. En omdat een groot deel de collectie regelmatig wisselt, vind je steeds weer iets nieuws.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Als ik onbeperkt mag dromen, zou ik wel zelf een huis willen laten bouwen of een bestaand huis willen renoveren samen met een architect. Zodat je het helemaal naar eigen wens kunt indelen en nog verder je eigen smaak kunt doorvoeren. Gezien de huidige prijzen zit dat er voorlopig echter niet in, dus dit blijft nog wel even een droom. Gelukkig haal ik ook heel veel plezier uit styling en dat kan eigenlijk met elk budget.

Ben jij enthousiast geworden over het interieur van Sara?

Neem eens een kijkje op haar Instagramaccount: https://www.instagram.com/thuisbijsaar/

Volg je ons ook al op Instagram?

meer inspiratie

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...