✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 37 Amstelveen
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 37 Amstelveen

Publicatiedatum 25 mei 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

In de speciale uitzending van deze week werkt De Grote Tuinverbouwing samen met Stichting KNGF Geleidehonden! Het team transformeert een van de woonkamers, waar cliënten voor het eerst hun toekomstige hulphond kunnen ontmoeten en in alle rust leren kennen, tot een warme en ontspannen plek. Ook de tuin, waar de cliënten en honden hun eerste gezamenlijke wandeling maken, wordt aangepakt, zodat alle zintuigen daar geprikkeld worden.

Paars en geel

Voor de cliëntenwoonkamer werkt styliste Djamilla met de kleuren van het logo van de stichting: paars en (oker)geel. Er komt een paarse muur, een okergele bank en bijpassende accessoires in dit kleurenthema. Met diverse kunstbloemen in de accentkleuren, zoals de Delphinium, brengt ze het fleurige gevoel van de tuin naar de woonkamer!

camera-icon.jpg Clair vaas en Delphinium XL kunstbloem

Even ontspannen

In de cliëntenwoonkamer leren mens en dier om een team te worden, daarom is een rustige en ontspannen sfeer essentieel. Djamilla voorziet de bank in de zithoek van extra zachte, comfortabele kussens in diverse formaten en texturen, waardoor het een bijzonder warme en gezellige plek wordt.

camera-icon.jpg BeautiQ - Chic kussen en Teddy kussen

meer inspiratie

Vrolijke vazen

De keramieken vazen Emma passen niet alleen qua kleur goed in deze cliëntenwoonkamer, maar zorgen ook met hun zonnige uiterlijk voor een vrolijke noot in de ruimte.

camera-icon.jpg Emma vaas h25cm en Emma vaas h35cm

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 37

Aflevering 37
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...