✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 39 Gouda
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 39 Gouda

Publicatiedatum 8 juni 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

In de seizoensfinale van De Grote Tuinverbouwing reist het team af naar Gouda om het schoolplein van een openbare basisschool te vergroenen. Binnen neemt styliste Djamilla de teamkamer onder handen, zodat ook deze een frisse en gezellige uitstraling krijgt!

Poef als bijzettafel

Om de teamkamer gezelliger te maken, komt er een knusse zithoek met een bank, zachte kussens en twee poefjes. Met een dienblad worden de poefjes omgetoverd tot bijzettafels, perfect voor plantjes en vrolijke decoratie in de blauw-turquoise huisstijl van de school.

camera-icon.jpg Doodle beeld

Blauw en beige

Om de verbinding tijdens vergaderingen en gesprekken te bevorderen, kiest Djamilla voor een ronde tafel in de teamkamer. Ook deze wordt uiteraard sfeervol aangekleed met vrolijke, bij elkaar passende vaasjes in het centrale kleurthema.

camera-icon.jpg Lena vaas h15cm en Lena vaas h35,5cm

meer inspiratie

Weten wat de klok slaat

In een teamkamer van een school mag een klok natuurlijk niet ontbreken. Met een diameter van maar liefst 70 cm en een mooi minimalistisch design is dit exemplaar niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger. De zwartbruine kleur past bovendien perfect bij de andere stoere elementen in de ruimte.

camera-icon.jpg Arwin klok

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...