• ✔ Levertijd: 1-3 dagen        ✔ 30 dagen retourtermijn    ✔ Veilig betalen

  • Nederlands (België)
  • français (Belgique)
  • Deutsch (Belgien)

✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

NIEUWE COLLECTIE

Bij COCOmaison shop je het hele jaar door de mooiste woonaccessoires

Dit voorjaar krijgen wij drie mooie nieuwe collecties binnen: Wabi Sabi, Sophisticated 70's en Caffè Latte. Shop de mooiste artikelen uit een van deze collecties, combineer ze met elkaar óf met een van de andere hippe en trendy woonaccessoires uit ons assortiment.

De kunst van imperfectie

Met de opkomst van social media wil iedereen zich graag van zijn beste kant laten zien en dankzij bijvoorbeeld Photoshop en Artificial Intelligence kunnen we veel dingen mooier voorspiegelen dan ze werkelijk zijn. Maar ware schoonheid zit hem vaak juist in het echte, het onvolmaakte. Als sterke tegentrend omarmt Wabi Sabi daarom alles wat natuurlijk, minder glad en zeker zo onverwacht en spannend is.

camera-icon.jpg KELBY karpet, PHILOU windlicht, RODI kussen en ROWIN kussen

Kleuren

S 8500-N
S 2005-Y50R
S 2010-Y20R
S 4030-Y70R

Opvallende kleuren

De jaren ’70 werden letterlijk gekleurd door groene, oranje en bruine interieurs. Zó sterk zelfs, dat we deze kleuren decennia lang niet meer konden zien. Heel jammer, want stuk voor stuk voegen deze kleuren veel warmte toe aan je inrichting. Ons advies: doseren! En daarom introduceren we met veel plezier de Sophisticated 70’s.

camera-icon.jpg LIZZY kandelaar (in 5 versies verkrijgbaar)

Kleuren

S 2030-Y40R
S 4550-Y40R
S 2010-Y40R
S 1515-Y70R

Een moment voor jezelf

Niets is zo fijn als ‘s ochtends rustig wakker worden met een vers kopje koffie toch? Een moment voor jezelf, om langzaam op te starten en even te wennen aan de nieuwe dag. Onze nieuwe collectie Caffè Latte past helemaal in die serene sfeer, met prachtige accessoires in alle kleuren van de koffiekaart!

camera-icon.jpg BELLA schaal en KEYEN poef

Kleuren

S 1005-Y40R
S 2005-Y40R
S 3030-Y40R
S 6020-Y40R
Altijd de beste deals ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele COCOmaison deal!