✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the lunatic

the lunatic

to the moon and back
Spacejam print 70x100cm

Spacejam print 70x100cm

€ 179,-
Bekijk product

Een nieuwe maan

Een nieuwe maan staat voor een nieuw begin. En na de afgelopen twee jaar zijn we wel toe aan een frisse start, toch? Dus laten we ons volop inspireren door de maan. Van schemerige kleuren tot poreuze materialen, in volle ronde of sikkelvormige vormen, en in allerhande hemelse en abstracte vormen; de maan zie je overal terug. Hoog tijd om ook jouw interieur weer te laten stralen als de melkweg!

Moonlight serenade

Wat meteen opvalt in onze nieuwe Lunatic collectie zijn de ronde en bolle vormen. Je ziet ze onder meer terug in spiegels, bijzettafels, vazen en lampen. Een fijn effect van deze zachte lijnen is dat ze direct je inrichting verzachten en zorgen voor een mooie balans in combinatie met bijvoorbeeld een rechte kast, tafel of bank.

camera-icon.jpg Tafellamp LAREDO

 

Kleuren

Het maanlicht tempert felle kleuren, dus die maken ook geen deel uit van de Lunatic style. Schemerblauw, zachtpaars, oudroze en roomwit voeren de boventoon. Stuk voor stuk zijn dit kleuren die bijdragen aan een fijne, rustige sfeer in huis en die je onderling perfect kunt combineren.

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Lunatic passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 5020-R10B
S 1515-R20B
S 7005-R80B
S 7005-Y80R
S 1005-Y30R
S 5010-Y10R

Lunatic: een beetje gek, maar wel lekker

Het maanthema kun je breed opvatten, dus dat doen wij ook. Zo kun je de sikkelvorm herkennen in verschillende objecten en wordt de maneschijn vertaald naar strepen en stralen. Daarnaast vind je in de nieuwe COCOmaison collectie ook artikelen die verwijzen naar de kosmos in het algemeen, de zon en de ruimtevaart. En zoals je van ons gewend bent doen we dat altijd met een bijzondere twist en vaak met een vleugje humor!

camera-icon.jpg Beeld FULL MOON

Maanrots en sterrenstof

Materialen zijn misschien nog beeldbepalender dan vorm de komende tijd. Ook hier zie je de invloed van de maan: veel woondecoratie oogt zwaar, ruw en onregelmatig zodat het doet denken aan het maanoppervlak. Tegelijk zie je ook de tegenhanger: vazen en lampen van lichte, transparante materialen die haast lijken te zweven. Juist, precies zoals de maan aan de hemel staat!

camera-icon.jpg Wanddeco COSMOS

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Welke vormen kenmerken de Lunatic collectie?

De Lunatic collectie bestaat uit ronde, bolle en sikkelvormige vormen. Deze vormen zorgen voor een fijn effect van zachte lijnen die direct jouw inrichting verzachten en zorgen voor een mooie balans met bijvoorbeeld een rechte kast. Deze vormen komen terug in onder andere vazen, lampen, bijzettafels en spiegels.

Uit welke kleuren bestaat de Lunatic woonstijl?

De Lunatic woonstijl bestaat uit zachte kleuren waarbij schemerblauw, roomwit, zacht paars en oudroze de boventoon voeren. Deze kleuren dragen bij aan een fijne, rustige sfeer in huis die makkelijk te combineren zijn met andere kleuren en vormen.

Waar staat de Lunatic collectie voor?

De Lunatic woonstijl heeft als hoofdthema de maan. Dit thema wordt doorvertaald in onder andere sikkelvormige vormen als de maan en strepen en stralen als maneschijn. Daarnaast heeft COCOmaison een collectie die zich richt op de kosmos in het algemeen. Deze collectie sluit goed aan op de industriële Lunatic woonstijl.

Welke materialen passen bij de Lunatic woonstijl?

De Lunatic woonstijl kenmerkt zich door schemerige tot poreuze materialen. Deze materialen zijn makkelijk te combineren met andere materialen en geven een fijne rustige sfeer in huis.

alle trends