✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the mindful

the mindful

perfect in balans
Selma vaas H33cm

Selma vaas H33cm

€ 49,99
Bekijk product
Fantasy kussen 30x50cm

Fantasy kussen 30x50cm

€ 26,99
Bekijk product
Kyra kussen 45x45cm

Kyra kussen 45x45cm

€ 34,99
Bekijk product
Fantasy kussen 45x45cm

Fantasy kussen 45x45cm

€ 29,99
Bekijk product
Liss kussen 30x50cm

Liss kussen 30x50cm

€ 32,99
Bekijk product
Rudo kandelaar H17cm

Rudo kandelaar H17cm

€ 19,99
Bekijk product

Kom tot jezelf

Waar kun je beter tot jezelf komen dan thuis? The Mindful helpt je om een moment van rust te creëren in een jachtig bestaan. Met lichtheid, zachtheid en vrolijkheid. Nestel je in poederkleuren, neem de tijd voor een dagdroom en krijg nieuwe energie. Met de mooie woonaccessoires van The Mindful houd je je inrichting en jezelf perfect in balans!

Zoete verleiding

De aquarel- en pastelkleuren, transparante materialen en vloeiende vormen van The Mindful staan garant voor zoete verleiding. De collectie bestaat onder meer uit zachte kussens, prachtige vazen en fraaie kandelaars. Elk object kenmerkt zich door subtiliteit: zachte kleuren en materialen, parelmoerglans en vaak ook een vleugje humor.

camera-icon.jpg MUSH spiegel, CHATA vaas en BODINE beeld

 

Kleuren

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Mindful passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 4005-Y20R
S 1010-B90G
S 0520-G90Y
S 1020-Y40R

Alles voor een glimlach

Gladde vormen met fraaie rondingen en onverwachte openingen; zachte groene, gele en roze tinten, maar ook aaibare stoffen: alles draagt bij aan een aangename sereniteit. The Mindful maakt elk interieur lichter en luchtiger. Het schept ruimte in je hoofd en het vrolijkt je op. Alleen al de grappige 'balloon'-figuren toveren onmiddelijk een lach op je gezicht!

camera-icon.jpg BODINE vaas en VIKTOR vaas

Speels design

Iedereen weet: wie zijn gedachten de vrije loop laat bedenkt de mooiste dingen. Die gedachtenkronkels zie je terug in The Mindful. Hoewel de essentie eenvoud is, getuigt elk item van fantasie en speelsheid. Met vreemde twisten, leuke deuken en knappe knopen wordt een simpele vaas of kandelaar een waar kunstobject.

camera-icon.jpg HANNES beeld

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Light up your life

Relaxed, zonnig en licht: wie het gevoel van de zomer het hele jaar wil vasthouden kiest voor The Mindful!

camera-icon.jpg COINS set van 3 potten

Veelgestelde vragen

Wat draagt de The Mindful uit?

Rust en balans zijn belangrijk. Helemaal in deze gehaaste tijd is het fijn als je je kan terugtrekken in jouw eigen stulpje om weer helemaal op te laden en nieuwe energie te krijgen. The Mindful helpt je hierbij en haalt een oase van rust in huis. De stijl is ideaal om een moment van me-time te creëren in een jachtig bestaan.

Welke kleuren staan centraal binnen deze woonstijl?

Lichtheid, zachtheid en vrolijkheid staan centraal binnen The Mindful. Poederkleuren zoals aquarel- en pastelkleuren maar ook zachte groene, gele en roze tinten hebben een belangrijk aandeel binnen het kleurenpalet van deze stijl. Deze kleuren vullen elkaar goed aan en geven jouw interieur een rustige en gebalanceerde uitstraling.

Wat is kenmerkend aan The Mindful?

Hoewel de essentie van The Mindful eenvoud is, probeert de stijl juist de fantasie en speelsheid in items en decoraties tot uiting te brengen. Met vreemde twisten, leuke deuken en aparte vormen worden decoraties omgetoverd tot een waar kunstobject.

Welke materialen passen goed in deze woonstijl?

Gladde vormen met fraaie rondingen en onverwachte openingen zijn onlosmakelijk verbonden met The Mindful. De collectie bestaat dan ook uit zachte kussens, prachtige vazen en fraaie kandelaars die opgebouwd zijn uit rustige kleuren en materialen. Zachte en aaibare materialen passen dan ook perfect binnen de uitstraling die je met deze stijl wil verwezenlijken.

alle trends