✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the reward

the reward

omdat we het waard zijn
Landscape Stories schilderij set van 5

Landscape Stories schilderij set van 5

€ 129,-
Bekijk product
Noni vaas H30cm

Noni vaas H30cm

€ 39,99
Bekijk product

Een ode aan de liefde voor de mensen, de natuur en de toekomst

Hoe harder het nieuws en de wereld om ons heen, hoe groter de behoefte aan warmte en zachtheid. Een open blik, een uitgestoken hand, een beetje aandacht voor elkaar. En dat is precies wat The Reward-collectie uitstraalt. De kleuren, vormen en materialen ogen vriendelijk en behaaglijk. Een ware ode aan de liefde voor de mens, de natuur en de toekomst.

Try a little tenderness

Olijfgroen is een van de hoofdkleuren binnen dit stijlthema. Het is een kleur die rust brengt in je inrichting en die je heel makkelijk combineert met vrijwel elke andere kleur die je mooi vindt. Wil jij deze stijl verder doorvoeren? Kies dan voor tinten met een warme ondertoon, zoals abrikoos, koper, oudroze en strogeel. Deze kleuren vullen elkaar perfect aan en het complete pallet voelt als een warme omhelzing. Welkom thuis! 

camera-icon.jpg MALIKA vaas

 

Kleuren

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Reward passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 2005-Y50R
S 2020-R
S 4030-G50Y
S 4050-Y80R

De kracht van zacht

Behalve aan de warme kleuren herken je de collectie van The Reward ook aan de vriendelijke vormen. Alle lijnen zijn (afge)rond, vloeiend en zacht en er is vrijwel geen hoekje te bekennen. Daarnaast is deze trend geïnspireerd op de omarming van het onvolmaakte: de erkenning dat niet alles perfect is en ook niet hoeft te zijn. De schoonheid van imperfectie zie je terug in veel accessoires die op ambacht en handwerk gebaseerd zijn, zoals keramiek, vlechtwerk en houtsnijwerk.

Puur natuur

Met de invloed van handwerk, kent The Reward ook een voorkeur voor natuurlijke materialen: hout, klei, vlas en linnen bijvoorbeeld. Planten, grassen, kunst- en droogbloemen zie je ook veel, net als mens- en dierfiguren. Wat daarbij nieuw is is de ruimte voor innovatie en humor: abstractie, vervreemding en/of een knipoog maken de collectie helemaal van nu! 

camera-icon.jpg MYA vaas

C'est trop chic!

The Reward betekent letterlijk 'de beloning'. Geen wonder dus dat als ware bekroning ook de nodige glans aan deze stijl is toegevoegd. Eigenlijk alle medaillekleuren: brons, zilver en goud komen voor. Het zorgt net voor dat beetje glamour, dat jouw inrichting werkelijk chic maakt. 

camera-icon.jpg ARJEN vloerlamp en NONI vaas

Haal de toekomst in huis

Beloon jezelf met The Reward: een gevarieerde lijn prachtige woonaccessoires die hoop en inspiratie biedt voor een betere toekomst. 

camera-icon.jpg MASK beeld

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Wat draagt de Reward-collectie uit?

In de Reward-collectie staan warmte en zachtheid hoog in het vaandel. Dit zie je dan ook ruimschoots terug in de woninginrichting waarin deze stijl de overhand heeft. Een uitnodigend en behaaglijk interieur verweven met een tikkeltje chique en je hebt de essentie van de collectie te pakken.

Welke kleuren staan centraal binnen deze woonstijl?

Eén van de kleuren die de boventoon voert in de Reward-collectie, is de kleur olijfgroen, maar ook tinten met een warme ondertoon zoals abrikoos, koper, oudroze en strogeel maken natuurlijk deel uit van het kleurenpalet. Deze kleuren vullen elkaar goed aan en geven jouw interieur een warme uitstraling.

Wat is kenmerkend aan de Reward-collectie?

Warme kleuren en vriendelijke vormen zijn de basiselementen van de collectie. De kleuren zijn uitnodigend en alle lijnen zijn vloeiend en zacht. In de Reward-collectie zul je vrijwel geen hoekje bekennen.

Welke materialen passen goed in deze woonstijl?

De Reward-collectie streeft naar een ‘puur natuur’ uitstraling. Om synergie te creëren ligt de voorkeur dan ook bij natuurlijke materialen. Kies voor decoraties of accessoires van hout, klei, vlas en linnen. Ook een plantje of bijvoorbeeld kunst- en droogbloemen doen het goed en dragen bij aan het versterken van deze stijl.

alle trends