✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCOmaison - the wild coast

the wild coast

let’s go wild
Bobby kussen 45x45cm

Bobby kussen 45x45cm

€ 32,99
Bekijk product
Ted plaid 130x170cm

Ted plaid 130x170cm

€ 44,99
Bekijk product
Lana kussen 45x45cm

Lana kussen 45x45cm

€ 29,99 € 18,-
Bekijk product

De kracht van de natuur

De afgelopen tijd hebben we het buitenleven opnieuw ontdekt. Dicht bij huis of juist verder weg, genoten we van het ongerepte, de frisheid en de pure kracht van de natuur. En de inspiratie die we daar opdeden, nemen we natuurlijk graag mee naar binnen. Dus let’s go wild!

Ongerepte schoonheid

The Wild Coast stijl is net zo afwisselend als de natuur zelf. Hij omvat een mooie balans tussen de ruwheid van rotsen en glad gepolijste kiezels, grillige en zachte, ronde vormen en vergrijsde en poederachtige kleuren. Zoals de aarde is opgebouwd uit verschillende lagen, voegt de combinatie van deze elementen ook in je interieur een mooie gelaagdheid toe.

 

Kleuren

Hieronder vind je de verfkleuren die perfect bij de trend The Wild Coast passen. Dit zijn de kleurcodes uit het Natural Color System (NCS). Gebruik deze kleurcodes als je op zoek bent naar deze exacte verfkleur.

S 4005-Y20R
S 1005-Y20R
S 2020-B
S 4020-B

A day at the beach

The Wild Coast verwijst natuurlijk naar witte kliffen, schelpenstranden en aanrollende golven. Een zee die elke dag een andere kleur lijkt te hebben, al naar gelang de zon schijnt, het zwaar bewolkt is of zelfs stormt. Binnen deze woonstijl variëren de kleuren dan ook van vanillewit tot fossielgrijs, van fris blauw tot grijsblauw, aangevuld met kruidig komijn voor een warme touch.

camera-icon.jpg SEA STORIES schilderijen set van 5, LENA vaas en SIRI vaas

De schat van de strandjutter

De zee is een ware schatkamer en een wandeling langs de kust levert vaak de mooiste vondsten op. Juweeltjes die je stuk voor stuk terugziet in onze nieuwe collectie! Denk aan koraal- en schelpmotieven, grillige strandpatronen en figuren en vloeiende lijnen en kleuren. Stuk voor stuk zorgen ze voor een aangenaam frisse bries door je interieur.

camera-icon.jpg EDGE schilderij

Daar waar de zee het land kust

De kracht van de natuur zie je letterlijk terug in de grillige vormen van veel rotspartijen. Maar daar waar water lange tijd langs steen stroomt, ontstaat juist een spiegelglad oppervlak. Beide uitersten zie je terug in The Wild Coast stijl: van grof en ruw tot aaibaar vlak en zacht.

camera-icon.jpg TED kussen

Laat je verrassen

Vrijwel nergens ervaar je de natuurelementen zo sterk als aan de kust. En dat geldt ook voor The Wild Coast stijl, die krachtig, prachtig én altijd verrassend is!

camera-icon.jpg SKY kussen en HALEY vaas

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Veelgestelde vragen

Wat draagt The Wild Coast stijl uit?

Krachtig, prachtig én altijd verrassend; evenals bij de oceaan gelden deze woorden ook voor The Wild Coast. Het buitenleven halen we naar binnen en dat draagt deze stijl met zijn frisheid en pure kracht zeker uit.

Welke kleuren staan centraal binnen deze woonstijl?

De zee lijkt elke dag een andere kleur te hebben. Evenals de zee is ook het kleurenpalet dat binnen The Wild Coast gebruikt wordt vol met verrassingen. Binnen deze woonstijl variëren de kleuren van vanillewit tot fossielgrijs en van fris blauw tot grijsblauw. Voor de finishing touch zijn deze tinten aangevuld met kruidig komijn voor een warme feeling.

Wat is kenmerkend aan de The Wild Coast stijl?

De kracht van de natuur zie je letterlijk terug in The Wild Coast stijl. Van grof en ruw tot aaibaar vlak en zacht. Deze stijl bestaat uit contrasten en er is ruimte gemaakt voor beide uitersten. Grillige en zachte, ronde vormen en vergrijsde en poederachtige kleuren; The Wild Coast brengt de natuur in jouw woonkamer.

Welke materialen passen goed in deze woonstijl?

Vrijwel nergens ervaar je de natuurelementen zo sterk als aan de kust. Materialen die hierbij aansluiten zijn dan ook van natuurlijke oorsprong. Kies voor hout (drijfhout), decoraties in de vorm van schelpen en dieren of ga voor schilderijen die de kracht van de natuur verder uitdragen in jouw interieur.

alle trends