✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

Meestgestelde vragen over je account

Hier vind je alle antwoorden op de meestgestelde vragen over je account bij COCOmaison.

Heb je vragen over een ander onderwerp? Bekijk hier de antwoorden op de meestgestelde vragen over:

Bestellen
Betalen
Bezorgen
Retourneren

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Moet ik een account aanmaken?

Nee, je kunt ook bestellingen plaatsen zonder een account aan te maken. Als gast moet je wel telkens opnieuw je gegevens invullen wanneer je een bestelling plaatst.
Door een account aan te maken, worden je gegevens opgeslagen en kun je de voortgang van je bestelling en levering gemakkelijk volgen. Een eventueel retourverzoek zal daarnaast ook snel afgerond kunnen worden.

Hoe maak ik een account aan?

Je kunt dit op 2 manieren doen.

Optie 1: Klik rechtsboven op de website "My COCOmaison" en vervolgens op "Inloggen". Klik vervolgens op “Nog geen account? Maak een account aan” of ga direct naar de pagina cocomaison.nl/registreren. Voer je gegevens in en bevestig. Nadat je hebt aangemeld, is je account aangemaakt en ontvang je een bevestigingsmail op het door jouw ingevoerde e-mailadres.

Optie 2: Wanneer je een bestelling plaatst, vragen wij je of je een account wilt aanmaken. Je volgt dan de hierboven genoemde stappen.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt je gegevens gemakkelijk wijzigen. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld verhuist en een nieuw adres wilt opgeven. Je kunt je accountgegevens wijzigen door in te loggen op "My COCOmaison" (rechtsboven op de website). Voer je e-mailadres en wachtwoord in en je komt terecht in je persoonlijke accountgedeelte waar je jouw adresgegevens, e-mailadres, wachtwoord, enz. kunt wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?

Maak je geen zorgen. Je kunt je wachtwoord eenvoudig resetten met de knop "wachtwoord vergeten?" op de inlogpagina of ga direct naar cocomaison.nl/wachtwoord-vergeten. Vul hier je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.