• ✔ Levertijd: 1-3 dagen        ✔ 30 dagen retourtermijn    ✔ Veilig betalen

  • Nederlands (België)
  • français (Belgique)
  • Deutsch (Belgien)

✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCO maison - Highlands

Highlands

Niets is zo leuk als een fris, nieuw interieur met een knipoog naar het verleden

Highlands Cottage is een nieuwe collectie van COCO maison die symbool staat voor gezelligheid, cocoonen en je echt thuis voelen in je eigen huis. Ontdek alle nieuwe accessoires van Highlands Cottage en combineer erop los! Gezelligheid creëren in een interieur is niet altijd gemakkelijk. Sommige mensen hebben er aanleg voor, anderen hebben het er wat moeilijker mee. Highlands Cottage maakt het gemakkelijker! De woonaccessoires van de nieuwe collectie geven je een duwtje in de juiste richting. Gezelligheid is wat de collectie kenmerkt!

Anne with an E

Highlands Cottage doet een beetje denken aan hoe Anne woont in de nieuwe Netflixserie Anne with an E. Een oude boerderij, een simpel interieur met neutrale kleuren, de combinatie van zachte stoffen in combinatie met hout en veel gezelligheid. Hoe fijn zou het zijn als je in je eigen highland cottage interieur naar Anne with an E kunt gaan kijken?

Kleuren

Om een perfecte omschrijving te geven aan de kleuren die gebruikt worden in de nieuwe collectie, spelen we met het woord herfstpracht. De natuurlijke herfstkleuren olijfgroen, rood, beige en bruin maken van Highlands Cottage een gezellige, warme collectie die een tijdloze touch geeft aan elk interieur.

Materialen 

De materialen die in de kijker worden gezet in onze nieuwe collectie zijn verschillende soorten hout, metaal en glas. Alles wat past in het landelijk, herfstthema van Highlands Cottage. Een set grote glazen vazen kun je perfect combineren met luxueus gevlochten mandjes en een van onze Timeless poefen.

Stripes and checks

De collectie wordt vooral gekenmerkt door de stijl van de Engelse hooglanden. Een landelijke stijl met veel natuurlijke tinten en materialen. Denk aan gestreepte en geruite prints, verschillende accessoires in houtlook en breisels om extra gezelligheid in huis te creëren. Hetgeen wat het meest opvalt, is de zorgvuldige afwerking van onze producten. Oog voor detail is de rode draad van Highlands Cottage.

Cottage Style!
Cottage Style!
Cottage Style!

“Een gezellig interieur is een interieur waar je volledig tot rust kunt komen. Highlands Cottage doet denken aan een gezellige avondje bankhangen, onder een zacht deken, met een warme chocolademelk.”

- Remco, Product Manager

Alle woonstijlen