✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

Classic Core - part 2
#francq colors

Classic Core - part 2

Publicatiedatum 7 februari 2024

Het gevoel van nostalgie

Kwaliteit, handwerk, luxe en detail zijn kernwaarden bij Classic Core. We kiezen massaal voor op maat of handgemaakte items, want deze sluiten aan bij de hoge standaarden die we tegenwoordig stellen en ze weerspiegelen tegelijkertijd ons gevoel van nostalgie naar de goede oude tijd van traditie, kunst en ambacht.

Investeren in kwaliteit

Bij Classic Core wordt luxe gedefinieerd door op maat gemaakte meubels. Door de economische realiteit waarin we vandaag de dag leven willen we liever investeren in zekerheden en aankopen doen waarvan we weten dat ze lang meegaan. We bewegen toe naar minder vluchtig consumeren en kiezen daarom voor de zekerheid van kwaliteit.

camera-icon.jpg Braga vaas h75cm

Stoel Renzo is verkrijgbaar bij onze partner XOOON.

Oude ambachten

Bij het verlangen naar luxe en kwaliteit hoort ook een hervonden interesse in natuurlijke materialen en handwerk, zoals ambachtelijk vervaardigde keramieken vazen, potten en schalen. Deze stralen een zekere mate van kwaliteit en deskundigheid uit - Los van de massa en vol van unieke, kunstige en verfijnde details.

camera-icon.jpg Braga pot h40cm

✓ Lees ook: Ambachtelijk Portugees aardewerk

Warm en weelderig

Het warme verlangen naar vroeger is bij Classic Core zelfs letterlijk te nemen. De tijdloze designs in het thema zitten namelijk vol warme materialen en warme kleuren. De combinatie van deze tinten en een luxueuze afwerking zorgt precies voor de weelderige uitstraling waar we naar op zoek zijn.

Tafel Pavie is verkrijgbaar bij onze partner Henders & Hazel.

meer inspiratie
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...