✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Huisverbouwing: Afl. 2 Hoogkarspel
#gezien bij

De Grote Huisverbouwing: Afl. 2 Hoogkarspel

Publicatiedatum 3 april 2024

In het tv-programma De Grote Huisverbouwing op SBS6 zie je elke week op zondag de mooiste make-overs van allerlei ruimtes in huis voorbijkomen en als je goed kijkt, kun je hier nu ook de leukste accessoires van COCOmaison spotten!

Ed en Liënne wonen al heel lang gelukkig samen in hun woning in Hoogkarspel. Het stel vond het wel hoog tijd dat het interieur eens opgefrist werd en heeft daarom de hulp van het team ingeschakeld. Deze week worden de woonkamer, eethoek, keuken, hal én slaapkamer grondig aangepakt, genoeg te doen dus!

Subtiele accenten

Omdat ze geen fan zijn van felle kleuren, gaat styliste Laura voor Ed en Liënne in de woonkamer vooral aan de slag met rustige, terugkerende tinten zoals grijs, beige en zwarte om eenheid te creëren. Omdat een interieur helemaal zonder kleur wel wat saai kan ogen, gaat Laura voor kussens met verschillende stoffen, texturen, prints en hier en daar ook wat kleur. Dat zorgt meteen voor meer leven in het interieur.

camera-icon.jpg BeautiQ - Class kussen, Lolla kussen en Raff kussen

Bijzondere sfeermaker

Elk interieur verdient een eyecatcher die sfeer creëert en de ruimte helemaal afmaakt. Kandelaar Bodin is precies z’n item. Met zijn mooie organische design met cirkels en zijn matte kleur taupe is deze kandelaar zowel subtiel als opvallend - een bijzondere combinatie! Ed en Liënne wilden dat hun interieur eenheid maar vooral ook gezelligheid uitstraalt en daarmee is dit de perfecte keuze!

camera-icon.jpg Bodin kandelaar

meer inspiratie

Een warme binnenkomst

Ook de hal krijgt een flinke make-over van het team. Tegenover de nieuwe trap komen twee sfeervolle spiegels, die je zowel los als samen kunt ophangen en daaronder op de nieuwe wandtafel pronken een vaas en kaarsenhouder uit serie Levi. Omdat zij uit dezelfde serie komen oogt het geheel perfect op elkaar afgestemd en zorgt het gegarandeerd voor een warme binnenkomst. Tenslotte zet Laura zowel in de hal als in de woonkamer verschillende plantenpotten uit de Dalila-serie neer, omdat Liënne heel erg van planten houdt.

camera-icon.jpg Dalila pot, Duo M spiegel, Duo L spiegel, Levi kandelaar en Levi vaas

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...