✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Huisverbouwing: Afl. 7 Heerhugowaard
#gezien bij

De Grote Huisverbouwing: Afl. 7 Heerhugowaard

Publicatiedatum 6 mei 2024

In het tv-programma De Grote Huisverbouwing op SBS6 zie je elke week op zondag de mooiste make-overs van allerlei ruimtes in huis voorbijkomen en als je goed kijkt, kun je hier nu ook de leukste accessoires van COCOmaison spotten!

Deze week klust het team van De Grote Huisverbouwing bij Erwin in Heerhugowaard. Erwin woont hier samen met zijn twee dochters. Hoewel Erwin zelf heeft geprobeerd veranderingen aan te brengen, is het hem nooit helemaal gelukt om het naar wens te krijgen. Het huis heeft hierdoor al ruim 20 jaar geen grote renovaties ondergaan. Laura gaat aan de slag om de wens van Erwin te vervullen: meer warmte en opslagruimte in huis!

Extra zitplek binnen handbereik

Waar het voor veel mensen gebruikelijk is om een (set) bijzettafel(s) te gebruiken als salontafel, heeft Laura er juist voor gekozen om verschillende soorten bijzettafels te gebruiken als salontafel. Door te spelen met materialen en hoogtes creëer je een speelse setting. Laura heeft gekozen voor de Elite poef van BeautiQ, bijzettafel Colton met een stenen blad en bijzettafel Nathan met een glazen blad. De perfecte combinatie! En extra handig: met de poef heb je een extra zitplek binnen handbereik!

camera-icon.jpg BeautiQ - Elite poef, Colton bijzettafel en Nathan bijzettafel

Abstracte gezichten

Laura heeft er ook voor gekozen om het tv-meubel op te leuken met wat accessoires en groen. Het beeld Meya bestaat uit een cirkel met schelpen op een staander. Het beeld staat erg leuk op een kast, maar misstaat ook zeker niet in de vensterbank! Vaas Binta lijkt een gezicht te hebben en deze beige variant is de kleine versie. Binta is gemaakt van keramiek en is natuurlijk los neer te zetten, maar ook hartstikke leuk met een kleine (kunst)plant!

camera-icon.jpg Meya beeld en Binta vaas

meer inspiratie

Het zonnetje in huis

Erwin is dol op kleur en zijn wens was dan ook om dit terug te zien in het nieuwe interieur. De gedurfde gele kleur laat de hele ruimte stralen! Laura heeft de muur, waar ook de bank tegenaan staat, extra opgefleurd met wat vrolijke accessoires: de gekleurde vazen en het beeld Bodine. Dit geeft een lekker speels effect op de vensterbank. De grote vazen Jolie met de pampaspluimen brengen juist een beetje rust in het drukke geheel.

camera-icon.jpg Bodine beeld, Bodine vaas h17cm, Bodine vaas h23cm, Jolie vaas h45cm en Jolie vaas h78cm

Bank Langley is verkrijgbaar bij onze partner Henders & Hazel.

altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...