✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 29 Zwanenburg
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 29 Zwanenburg

Publicatiedatum 30 maart 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

In Zwanenburg is het team deze week te gast bij Elly en Peter. Zij wonen hier sinds 4 maanden en staan voor nog voor meerdere uitdagingen wat betreft de inrichting van hun tuin en woonkamer. Er mag overal nog wat meer gezelligheid en warmte komen en in de woonkamer sluit hun oude inrichting nog niet aan bij de ruimte van de nieuwe woonkamer. Het team staat klaar om hen te helpen en laat de tuin, serre én woonkamer helemaal op elkaar aansluiten.

Een zacht keurenpalet

Het stel houdt van beige tinten, daarom kiest Djamilla voor de zithoek vooral items met zachte pastelkleuren. Zo sluiten de bank, de kussens en de decoratie helemaal op elkaar aan!

camera-icon.jpg Jet kandelaar

Een nieuwe eethoek

In het nieuwe plan voor de woonkamer wordt de eethoek meer bij de zithoek betrokken. De vazen op tafel zorgen daarbij voor extra sfeer en hier komen wederom de zachte pasteltinten in terug, zodat alles een eenheid wordt.

camera-icon.jpg Linde vaas

meer inspiratie

Binnen naar buiten halen

Elly en Peter vinden het lastig om hun serre in te richten, omdat hij zowel bij de tuin als bij het interieur moet passen. Djamilla zet hier onder andere een groot rek neer en vult deze met planten en decoratie. Op die manier komt er én veel groen terug én krijgt de serre een lekker huiselijk gevoel. De gouden eyecatchers zorgen voor ent dat beetje extra!

camera-icon.jpg Philou windlicht, Birdy beeld, BeautiQ - Lush kussen en Monkey No See beeld

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 29

Aflevering 29
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...