✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 31 Zwolle
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 31 Zwolle

Publicatiedatum 13 april 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Ingrid en Hans-Peter wonen sinds kort samen in Zwolle, nadat Ingrid speciaal voor Hans-Peter hierheen is verhuisd. Ze willen dat het een fijne plek voor hen samen gaat worden en schakelen daarom het team in om de twee huishoudens onder één dak te verenigen! Voor de woonkamer is de wens van het stel een neutrale basis qua muren, maar wel met kleur in de vorm van meubels en accessoires. Styliste Djamilla gaat voor een combinatie van roze en groen met lekker veel planten.

Vrouwelijk schoon

Vrouwelijke vormen in het interieur zijn een mooie en positieve trend. Het is dan ook geen verrassing dat Djamilla het beeld Bodie kiest als blikvanger voor de vitrinekast van het stel. Met zijn sierlijke rondingen en zachte terracottatint brengt het een warme sfeer met zich mee.

camera-icon.jpg Bodie beeld

Kleurrijke accenten

Als tegenhanger van de neutrale muren kiest Djamilla voor een velvetgroene bank en roze fauteuil. Deze gedurfde combinatie geeft het interieur een levendige uitstraling, en de kussens Ronja maken het geheel compleet door de kleuren van de muren, de bank en de fauteuil te verbinden.

camera-icon.jpg Ronja kussen

meer inspiratie

Vrolijk glaswerk

Sommige vazen zijn zo mooi dat ze eigenlijk geen bloemen nodig hebben. De glazen vazen Loua zijn hier een perfect voorbeeld van. Dankzij hun speelse, kleurrijke stippenpatroon voegen ze een vrolijke noot toe aan elke ruimte en kun je ze ook nog eens perfect met elkaar en met andere vaasjes combineren.

camera-icon.jpg Loua vaas h30cm en Loua vaas h19cm

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 31

Aflevering 31
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...