✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 34 Zwanenburg
#gezien bij

De Grote Tuinverbouwing: Afl. 34 Zwanenburg

Publicatiedatum 4 mei 2024

Het tv-programma De Grote Tuinverbouwing inspireert iedere zaterdag heel Nederland op het gebied van groen en wonen/interieur en daar doen wij met COCOmaison natuurlijk graag aan mee!

Deze week is De Grote Tuinverbouwing op bezoek bij Tara en Kevin in Zwanenburg. Zij wonen hier samen met hun twee kinderen. Het team gaat buiten aan de slag om een groene tuin met voldoende speelruimte te creëren. Binnen gaat Djamilla aan de slag met de eethoek en de zitkamer. Ook wordt er een nieuwe kinderhoek ingericht waar de kinderen lekker kunnen spelen!

Fleur je huis op met bloemen

Het is weer lente en dat betekent bloemenseizoen! Niets zo leuk om je interieur op te fleuren met een mooi boeket. En een mooi boeket komt natuurlijk extra goed tot zijn recht in een prachtige vaas. Vaas Juul lijkt op slordig gestapeld aardeweek of een toef slagroom. De crème kleur komt eigenlijk in ieder interieur goed tot zijn recht en met de fleurige bloemen fleurt je huis helemaal op!

camera-icon.jpg Juul vaas

Wavy aardewerk

Om de eettafel te decoreren heeft Djamilla gekozen voor de schaal Wave. Deze schaal met golvende vormen is met de hand gemaakt in Portugal. Doordat deze schaal met de hand gemaakt is, is geen enkele schaal hetzelfde. De Wave schaal is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes, Djamilla koos in Zwanenburg voor de middelste versie met een diameter van 35 cm.

camera-icon.jpg Wave schaal d35cm

meer inspiratie

Speelse accenten

Djamilla heeft mooie beelden en speelse accenten toegevoegd in interieur van Tara en Kevin. Het Bjarn beeld doet denken aan de welbekende beweegbare houten poppetjes die je in allerlei vormen kunt wegzetten. Dit beeldje is niet beweegbaar, maar voegt toch speelsheid toe in het interieur!

camera-icon.jpg Bjarn beeld en Meya beeld

De Grote Tuinverbouwing


Aflevering 34

Aflevering 34
altijd de beste deals ontvangen?

Ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends en laatste aanbiedingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

COCOmaison fans

inspireer anderen

tag ons op instagram of gebruik #cocomaison

COCOmaison wooninspiratie

wooninspiratie

Lees onze inspiratieblogs en laat je inspireren

Ook interessant...