• ✔ Levertijd: 1-3 dagen        ✔ 30 dagen retourtermijn    ✔ Veilig betalen

  • Nederlands (België)
  • français (Belgique)
  • Deutsch (Belgien)

✔ Veilig betalen
✓ 30 dagen retourtermijn

COCO maison - Far East Jade

Far East Jade

Open ruimtes, zachte kleuren en luxueuze producten creëren weelde en rust.

Onze nieuwe collectie Far East Jade introduceert de mooiste accessoires om dat gevoel in jouw interieur na te bootsen. Met de focus op luxe, eenvoud en rust creëer jij jouw droominterieur gewoon bij jou thuis. Dat open, luxueuze gevoel dat je hebt als je een loft in New York binnenstapt, dat is het gevoel dat je nu ook thuis kunt ervaren. Far East Jade is een stoere collectie met grootse producten die ervoor zorgen dat jij thuis dat luxe loft-gevoel kunt creëren.

Grootsheid en grandeur

Om een groots interieur te verwezenlijken, zijn grote interieurelementen onontbeerlijk. Werk met eyecatchers zoals een salontafel in zwart marmer of een enorme glazen vaas met een grote plant. Met één pronkstuk in de kamer, is er niet veel meer nodig om de ruimte verder te stylen. Combineer accessoires van verschillende materialen om dat luxueuze effect te verkrijgen.

 

Kleuren

De collectie Far East Jade wordt voornamelijk gekenmerkt door kleuren die luxe en rust uitstralen. Denk maar aan beige, antraciet, zwart en mint- of olijfgroen. Wissel strakke vormen speels af met accessoires met reliëf en franjes, want luxe betekent niet per definitie strak. Houd het simpel én speels!

 

Materialen

Om het luxueuze “loft” gevoel écht te kunnen nabootsen, gebruik dan de “FAR EAST JADE” collectie met luxueuze materialen, zoals: natuursteen, marmer en jade. De combinatie van zacht velvet en zijde met mat zwarte metalen items zorgt voor een overvloed aan luxe in huis. Rijkelijke materialen in olijfgroen en antraciet zorgen voor een extra mooi effect.

Upper east side

Altijd al een interieur willen hebben waar je echt mee kunt pronken. Ontdek alle accessoires van de Far East Jade collectie en tover je interieur om tot een waar pronkstuk! De Upper East Side in New York is er niets bij! Wees trots op jouw interieur!

Upper East Side
Upper East Side
Upper East Side

“Luxe hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Far East Jade speelt met woonaccessoires met een luxueus karakter, die gewoon betaalbaar zijn.”

- Anniko, Visual Merchandiser

Alle woonstijlen